Om forfatterne bag bloggen

Anne Hjermitslev er 33 år. Født og opvokset nord for København. Har boet i København siden 2002. Elsker Paul Auster, Jonas Breum og en romsjus. Yndlingssted i København pt: Vesterbrogade og Klubben på Enghavevej.

Louise Taarnhøj er 32 år. Født og opvokset nord for København. Har boet i København siden 2000. Elsker Dexter, japanstænger og passionerede personer. Yndlingssteder i København pt: Vestre Kirkegård i regnvejr og  freelance-kontoret på Gammel Kongevej 123.

Interesser
Anne: Alt muligt garn-krea-nørkleri og gode historier i alle afskygninger

Louise:  MUSIK.

Yndlingsfilm

Anne: ‘Love is a Bitch’, ‘Vicki Cristina Barcelona’ og ej at forglemme ‘Ringenes Herre’. Og det meste af Almodovar

Louise: Har en svaghed for Woody Allen og Martin Scorsese og er ellers er mine yndlingfilm blandt andre ‘Drive’, ‘Sideways’, ‘Little Miss Sunshine’ – og senest ‘Django Unchained’. 

Yndlingsmusik

Anne: (pt) Stan Getz, The National og Alanis Morrisette.

Louise: (pt) Marie Key, Sebastian Lind og Mumford & Sons. 

Yndlingsbøger

Anne: (pt) ‘Et eventyr’ af Jonas T. Bengtsson, ‘Min kamp 1’ af Knausgård og ‘Forbrydelse og Straf’ af Dostojevskij.

Louise: (pt) ‘To kill a mockingbird’ af Harper Lee, ‘L’ af Erlend Loe og ‘Revolutionary Road’ af Richard Yates. Og så har David Nichols’ ‘One Day’ lige fået mig til at stortude i en amerikansk lufthavn, da jeg læste de sidste sider. Hurra. 

8 responses to “Om forfatterne bag bloggen

 1. Gustav Brade Johansen

  Hej i to
  sikke en dejlig blog. Jeg ville lige gøre jer opmærksomme på et skønt arrangemnet på lørdag, I måske kunne være interesseret i at komme til:
  PARKMARKED i Folkets Park!
  Læs mere her, og skriv endelig til mig med spørgsmål:
  http://www.facebook.com/event.php?eid=265396370141084
  Kh Gustav

 2. Hej,

  Jeg vil gerne gøre jer opmærksomme på vores nye café Nutid, der ligger i Sankt Peders Stræde. Cafeen er et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og Nødhjælpens Ungdom. Alt overskud går til verdens fattige.

  Cafeen har åben onsdag-lørdag og byder på studievenlige priser og masser af spændende arrangementer – lige fra loppemarked til koncerter. I kan læse mere på vores Facebook-side, og ellers er I selvfølgelig mere end velkomne til at kontakte mig, hvis I har nogen spørgsmål 🙂

  http://www.facebook.com/nutidkbh/info

  • Hej Tine,
   Det lyder super. Vi er altid glade for nye steder og tips – og så er det jo et plus, at overskuddet går til noget godt. Vi kigger helt sikkert forbi en dag. KH Louise og Anne

 3. hej anne & louise.
  jeg har brug for jeres hjælp.
  er slet ikke uptodate med kbh/frb c, (er lige vendt tilbage til byen).
  jeg skal ud og spise frokost på tirsdag med en 27-årig franskmand (jeg er 35), jeg lige har mødt. vi kender nærmest ikke hinanden.
  jeg skal vælge stedet.
  skal sige, at selvom det er lidt dateagtigt, må det endelig ikke være dateagtigt… + vi har ikke mange penge nogen af os.
  jeg drømmer om uprætentiæst, hyggeligt, og god mad.
  jeg tænkte i retning af falernum – værnedamsvej, manfreds & vin – jægersborggade, beau marché – ny østergade, gustavs bistro & butik – classensgade.
  men det kunne også være lækkert med dim sum eller smørrebrød.
  hvad vil i råde mig til at vælge?
  1.000 tak
  kh stine

  • Hej Stine,
   Velkommen tilbage til Kbh;-)
   Jeg er selv ret begejstret for Gustavs Bistro – god mad, god vin og vildt god stemning. Hvis I vil prøve lidt smørrebrød, så skal I tage på Cafe Gammeltorv/Huset med det grønne træ – den ligger på hjørnet af Skindergade og Gammeltorv. De har noget af det bedste smørrebrød, jeg har smagt – og så er de vildt søde – se her: http://www.husetmeddetgroennetrae.dk/
   Ellers kunne Meyers nye Namnam på Vesterbrogade være noget – det er asiatiske mad med et twist, og jeg har kun hørt godt om det. Eller måske Aroii på H.C. Ørstedsvej – det er folkene bag Kiin Kiin, der står bag denne Thai-restaurant. De står også bag Ricemarket på Kultorvet, som også er rigtig god.
   Men hvis I har. Is i maven, så kan I besøge enten EarlyBird.dk eller foodie.dk, hvor en række gode restauranter hver dag sætter borde til salg med op til en tredjedel skåret af prisen; og her er mad. For enhver smag.
   Jeg håber, du kan bruge lidt af dette – og så bare rigtig god fornøjelse.
   KH Anne

 4. 1.000 tak Anne.
  Det var lige det, jeg havde brug for.
  Kh Stine

  • Hej igen Stine,
   Jeg må lige skyde en sidste anbefaling afsted: Pluto på Borgergade. Super uformelt, hvor du blandt andet kan vælge at få serveret 12 små retter, udvalgt af kokken og serveret løbende – til at dele og nippe ad. Det er altså hyggeligt og ‘udatet’ (og så er det vildt godt – Politiken har f.eks. lige uddelt 5 hjerter) 🙂 KH Anne

 5. Sikke en dejlig og inspirerende blog! Nu skal jeg ud og opleve København:)

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s