Bliv restauratør for en dag

På lørdag, den 17. november, løber Restaurant Day af stablen for anden gang i Danmark – og derfor selvfølgelig også i dejlige København.

Restaurant Day er, med deres egne ord, en madfestival, hvor alle kan åbne en restaurant for en dag. Og man kan sælge lige, hvad man vil – hvornår man vil: måske morgenmad ud af stuevinduet, frokost i lyskrydset eller en treretters i spisestuen.  Bliv inspireret her:

Restaurant Day kørte første gang i Danmark (og København) den 19. august i år, hvor 31 restauranter poppede op for denne ene dag rundt om i landet. Restaurant Day startede i Finland i 2011 med 10 restauranter, men konceptet har nu spredt sig til hele verden, hvor lande som Japan, Sverige, Mexico, Brasilien og altså Danmark og mange mange andre holder deres egne Restaurant Day med masser af god mad på nye og måske uventede steder.

Hvis du ikke selv har en restauratør i maven, så er jeg sikker på, at du kan hoppe op på din cykel eller snøre gåskoen og drage ud i byen og få en anderledes restaurantoplevelse på lørdag. Du kan tjekke den danske facebook-side ud her, hvor du også kan læse meget mere om konceptet, om hvordan du bliver restauratør  og se et kort med alle pop-up-restauranterne. Jeg skal helt sikkert ud og udforske folks pop-up-restaurants-opfindsomhed. Det er da et super-koncept! / Anne

Reklamer

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s