Litteraturens uge i byen

Efteråret er bøgernes højsæson. Det er man i hvert fald ikke i tvivl om, hvis man arbejder i branchen, hvor BogForum er det tilbagevendende årets højdepunkt. I år bliver bogmessen afholdt 9.-11. november, og som noget nyt foregår BogForum i Bellacentret. Messen var simpelthen ’vokset ud af ’ Forum på Frederiksberg. Jeg er personligt meget spændt på, hvordan BogForum i Bellacentret bliver med nye omgivelser og mere plads. Du kan se programmet for bogmessen her.

Men der er altså en uge til, at spændingen for alvor bliver udløst, og hvis de litterære abstinenser allerede er ved at være uudholdelige er der heldigvis København Læser – en litteraturfestival, der ’slipper læseglæden løs i byrummet’, som de selv skriver på deres hjemmeside. Festivalen løber af stablen i ugen op til BogForum, og skydes i gang på lørdag (3. november) og løber indtil fredag 9. november. Du kan se hele programmet her.

Jeg vil helt sikkert være at finde hos Information onsdag 7. november kl. 17.0o, hvor Søren Ulrik Thomsen og Jokum Rohde taler med Erik Skyum-Nielsen om deres bog ‘København Con Amore’, som jeg har skrevet om tidligere. Men jeg er sikker på, at jeg vil bruge ugen på at mæske mig i litterære oplevelser – og så er jeg vist også helt klar til weekenden med BogForum … / Anne

Bogstak

 

 

Reklamer

One response to “Litteraturens uge i byen

  1. Ih jeg glæder mig også til BogForum, kan du tro! 🙂 Og måske skulle jeg også overveje København Læser. Skriver du ikke et indlæg om det? Så kan i hvert fald blive inspireret til næste år, hvis ikke jeg når det i år.
    /Louise

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s