Der er meget at være glad for i København

– der er i hvert fald 6 grunde til at besøge staden, mener CNN. De skriver om København i meget rosende vendinger, og det gør os jo mægtig glade.

Læs artiklen ved at klikke på billedet:

Og derudover har Wonderful Copenhagen lavet en ret fin lille video (på engelsk) om den bydel, hvor vi begge to bor.

Men hør – den anden dag kom vi til at snakke om vores yndlings-byturssted for 10 år siden – Vega. Den er lukket!, udbrød Anne. Det’ løgn!, råbte Louise. NEJ! Gu’ det ej. Eller er det? Hvornår er det sket? Hvad gør nutidens unge så?

Dengang i år 2000, hvor Matightazz spillede Dimitri From Paris – Talking All That Jazz, og vi alle sammen hujede med armene over hovedet og dansede til den rytmiske bassolo, hvorefter vi forsvandt ud i mørket, op i baren, hen på trapperne, ud foran spejlet på toilettet, den tid er forbi. Det ved vi godt. Men at Vega Natklub skulle lukke, det er måske lidt trist. Til gengæld har vi ladet os fortælle, at der er enkeltstående arrangementer og specialfester i lokalerne engang imellem, og så må man jo bare holde sig til og snuse rundt på hjemmesiden i ny og næ.

God weekend til jer alle – om det bliver på Vesterbro, Vega eller hvor du nu befinder dig, så håber vi, at den bliver, ligesom du ønsker den.

/Anne & Louise

Reklamer

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s