Endnu et øjebliks stilhed

Louise har skrevet om kirker, og hvordan et besøg i en kirke kan give hende en fantastisk ro. Jeg er helt enig. Men jeg elsker også kirkegårde. At gå rundt blandt alle dem, der var. Alle dem, der er elsket og savnet. Det giver mig ro og et sus fra historien også. Forleden gik jeg tur på kirkegården ved Frederiksberg Kirke. Hvor er det fantastisk:

Frederiksberg Kirke

Frederiksberg Kirke

Der ligger flere kendte danskere (og københavnere) begravet på Frederiksberg Kirkegård, bl.a. Svend Auken. Og ved indgangen til kirkegården er der sat skilte og oversigter op, så det er muligt at finde gravstederne. Jeg ledte ikke efter nogen særlige gravsteder, så jeg kan ikke sige, om skiltene og oversigterne er anvendelige.

Kirken set igennem et grønt træ

Kirken set igennem et grønt træ

WAUW

WAUW

Gravsteder

Gravsteder

Gravsted

Gravsted

Og når man har fundet sin ro og har fordybet sig i stemningen, der er så fin og karakteristisk for kirkegårde, så kan man snuppe en cafe latte lige om hjørnet i det gamle tissehus på Allén, Olivers, til at fordøje alle indtrykkene med. Ahhh – se det er en perfekt og rolig eftermiddag for mig / Anne

Reklamer

2 responses to “Endnu et øjebliks stilhed

  1. Anne Dorthe Nielsen

    Ja, der er sørget flot for os når vi entrer vor sidste adresse! Smukke omgivelser uden bilos og gris! Hvilket syn det kæmpestore piletræ – min søde mor bisattes fra Frederiksberg kirke. Nu er hun hos Jesus Kristus! Det er godt at vide at vi skal nyde livet der altid!

  2. anneoglouise

    Ja, det er virkelig en fredfyldt plet, der i min optik ærer og værdsætter, de der var, helt fantastisk – og som giver os andre et smukt rum til eftertanke og fordybelse. KH Anne

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s