Hele verden elsker København!

København har fået så meget ros i denne uge, og det bliver vi så glade for! Derfor har vi samlet nogle af alle de skønne artikler og videoer, som er blevet delt i denne uge.

Først var der The Guardian, som skrev, at København virkelig er så skøn, som man siger, at den er.

Så var der BBC, som roste Dronning Louises Bro og Københavns grønne områder.

Værten for det dejlige bilprogram Top Gear, Jeremy Clarkson, ville også gerne lige sende et high five til København for vores seje cyklister, hvilket vi synes er helt i top, når nu manden er bilentusiast.

BBC var igen på banen for at lovprise Vesterbro, fordi bydelen madmæssigt bare er for fed på den fede måde (jo, jo, det er den stadig!).

Tidligere på ugen bragte vi denne herlige video, hvor en sød amerikaner prøvekører vores bycykler, som han synes er helt i orden.

Og selvom nedenstående video er fire år gammel, så er den simpelthen for god til ikke at have med i dette indlæg. Specielt udtalen af ‘smørrebrød’ med australsk accent er virkelig charmerende. Og tak fordi, I nævner vores broer – dem er vi her på bloggen også meget glade for!

Til sidst var der vores cykelbro i førstesalshøjde, som vi glæder os meget til, så vi ikke længere skal kaste cyklen på nakken, når vi skal fra Bryggebroen til Kødbyen. Og så er den allerede klar om et lille år!

Rigtig god weekend København, hele verden elsker dig, din skønne tøs!

/Louise

Reklamer

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s