Dejlige københavnere, del 2

I november skrev Louise det dejligste indlæg om dejlige københavnere – Københavnersnuder, mener jeg, vi vedtog at kalde dem. Nu bliver jeg nødt til at supplere.

Jeg har lige været syg i tre dage. Øv med øv på. Byen og foråret lurer lige udenfor, men i stedet for at være ude og nyde det og dufte det, lå jeg under et stort tæppe på sofaen og sov. Ja, jeg sov stort set i tre døgn. Det er meget. Og det er faktisk også kedeligt. DERFOR var det vidunderligt, da jeg efter en lur onsdag eftermiddag, vågnede op til følgende sms fra en af de dejligste københavnerinder, jeg kender: “Jeg har lige smidt noget ind af din brevsprække. Til den syge”. Jeg fløj ud i gangen. Og der, på gulvet, lå de to lækreste kanelsnegle i en fin pose. Og NØJ, hvor gjorde de den syge godt på så mange planer.

Jeg spiste dem inden, jeg fik taget et billede, men jeg har lånt dette fra dessertunivers.dk – for det var PRÆCIS sådan de så ud:

Så Louise Taarnhøj – du er den dejligste københavnersnude. Tak for, at du tog den ene ‘øv’ væk fra min syge-onsdag. // Anne

Reklamer

One response to “Dejlige københavnere, del 2

  1. Louise Taarnhøj

    It’s karma, baby – det er kun fordi, du selv er sådan en skøn københavnerinde! 🙂

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s