Små-tipsy på en mandag

Jeg elsker øl! Det smager bare godt! Og jeg synes, at det er hyggeligt at drikke en øl. Så hvad kunne være bedre end en øl-smagning?

Min svoger havde fået en Smartbox til en ølsmagning. Desværre for ham havde han fået booket bord til ølsmagningen lige på den dag, hvor han ikke kunne alligevel. Heldigt for mig – for han gav smagningen videre til mig. Og jeg tog Louise i hånden og tog hende med – for hun elsker også øl. Så hvad kunne være bedre og mere hyggeligt end Louise og mig sammen til ølsmagning.

Smartbox til ølsmagning - tak svoger

Bordet var bestilt på Brewpub i Vestergade, der ligger i et stort, men hyggeligt kælderlokale tæt på Rådhuspladsen. Her emmer af den helt rigtige bryghus, hygge stemning – hvordan den nu end kan defineres nærmere!

Vi fik et fint bord under de flotte gløde-pærelamper ved vinduerne ud mod gården:

Flot glødepærelampe

Hyggelig bryghusstemning med kakler på bagvæggen

Ganske kort efter vi satte os blev fem øl-smagsprøver serveret for os sammen med en fin præsentation af de enkelte øl samt en seddel med navnene på. Og vi fik også en fin introduktion til, hvordan vi skulle smage på øllene – fra venstre mod højre.

Et billede af de 5 smagsprøver

Desværre gik præsentationen lidt hurtigt, men jeg mener, at dette var de øltyper, vi var igennem (i nævnt rækkefølge): weissbier, pale ale, brown ale, indian pale ale og en porter som afslutning.

Sammen med ølsmagsprøverne fik vi et fint fad med pølse og ost og en god kurv med lækkert rugbrød – perfekt afstemt til øllene.

Da smagsprøverne var drukket og pølsefadet tomt, blev aftenen afsluttet med en lille fadøl efter eget valg (også en del af Smartboxen). Mmmm – en perfekt afslutning på en hyggelig smagning og spisning. Små-tipsy på en mandag – uhhh, det føles så herligt forbudt, men når det nu er under så dejlige og hyggelige forhold, som Brewpub (og min stakkels svoger) serverede for os, så er det nok ikke sidste gang, at jeg tager en enkelt mandagsøl i Vestergade. // Anne

Brewpub Vestergade 29

Brewpub Vestergade 29

 

 

Reklamer

2 responses to “Små-tipsy på en mandag

 1. Ja, det er slet ikke dårligt.
  Jeg gav for et stykke tid siden min far en lignende Smartbox i gave, og var så heldig at han valgte at tage mig med på Brewpub til samme tur (man skal altid sørge for at bruge gaver man selv kan bruge ;-)).

  Hvis du vil have genopfrisket de øl i smagte udgiver jeg faktisk mine noter fra smagningen på min ølblog i løbet af denne uge. De kan findes på: http://food.jesperjarlskov.dk/ 🙂

  Jesper Jarlskov

 2. Hej Jesper,
  Tak for det – jeg er glad for, at du fik taget flere noter end mig. Og hvor er det godt at høre, at der er flere, der har haft samme gode oplevelse på Brewpub!
  KH Anne

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s