Fest & Farver – og fastelavn

Min mor har inviteret mig til Fastelavnsbrunch på søndag – med maske på! Og så må jeg jo købe mig en flot maske!

På Jagtvej på Nørrebro – tæt på nr. 69, hvor Ungdomshuset en gang lå – er der Fest & Farver – for her ligger en gammel kending, nemlig butikken Fest & Farver. Og som navnet mere end antyder, er det en butik fyldt med Fest & Farver.

Fest & Farver på Jagtvej

Fest & Farver på Jagtvej

Her er alskens festpynt – guirlander, balloner, alverdens flag, konfetti og skralder. Her er parykker i alle (og det er virkelig ALLE) tænkelige farver og frisurer. Maskerne – der hele ansigter, dyresnuder og en hel væg med flotte, flotte halvmasker (som var det, jeg var ude efter). Og som om det ikke er nok, er der et baglokale fyldt med kostumer – til børn og voksne.

Her mangler intet – kun plads til at fortælle jer om sortimentet. Men der er råd for det – se deres hjemmeside her. Og læg mærke til varegrupperne – Larm & Støj, Oppusteligt – her er alt! Og sikke et slaraffenland!

Butikken var PAKKET med mennesker, da jeg var der. Forældre og børn og alle os andre, der skulle forberede fastelavnsudklædningen. Men de søde ekspedienter holdt hovedet koldt og sørgede for en dejlig, hyggelig stemning i den på alle måder tætpakkede butik. Jeg tog ingen billeder indefra – jeg kunne ikke rigtig komme til det – men forestil jer alle varerne fra hjemmesiden på ganske få kvadratmeter og fra gulv til loft. Wauw!

Og se så her, hvad jeg kom hjem med.

Halvmasker

Jeg er sikker på, at min mors Fastelavnsbrunch på søndag bliver et hit – nu håber jeg bare, at jeg bliver Kattedronning 🙂 // Anne

Reklamer

3 responses to “Fest & Farver – og fastelavn

  1. Hvor er de fine!! Det er også en god idé, din mor har fået med fastelavnsbrunch!:o)

  2. Hvor er de fine:o). Og sikke en god idé, din mor har fået med fastelavnsbrunch!

  3. Hej Tina,
    Tak og ja – det er sådan nogle fine masker – og de havde bare rigtig mange andre flotte også! Men jeg blev ikke katte-noget-som-helst! Øv 🙂 KH Anne

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s