Skal man være lesbisk for at gå på lesbisk bar?

For noget tid siden var jeg i byen på en meget skøn bar, Vela, som ligger i Viktoriagade 2-4 på Vesterbro. Baren er lille, mørk og hyggelig og stemningen festlig og afslappet, lidt ligesom en privatfest. Men Vela adskiller sig på et – lidt afgørende – punkt fra de andre barer, jeg plejer at hænge ud på. Det er nemlig en lesbisk bar. Og jeg har fået at vide, at det er den bedste af slagsen i København.

Nu ved jeg ikke, om jeg er den sidste kvinde i København, der går på homobar. Og jeg kan ikke helt finde ud af, om det er i orden at gå på pigebar, når nu man som jeg ikke er til piger? For jeg kan godt forstå, at det må være lidt besværligt at finde en kæreste, når man på den måde hører til minoriteterne. Så må det alt andet lige være sjovere at være et sted, hvor man godt kan gå ud fra, at der er noget at komme efter, så at sige.

Da jeg var der, blev jeg genstand for en smuk piges opmærksomhed…

Læs mere på vores nye site:

http://lovecopenhagen.com/skal-man-vaere-lesbisk-for-at-ga-pa-lesbisk-bar/

 

Reklamer

2 responses to “Skal man være lesbisk for at gå på lesbisk bar?

  1. Jeg synes det er fint at gå på homobar af og til selvom man ikke er til eget køn. Men så skal man på den ene eller anden måde signalere at man ikke er available, enten med en T-shirt med stort tryk: HETEROSEKSUEL … 🙂 … eller også ved at sige det som det FØRSTE når nogen indleder en samtale. Undskyld, men du har sgu ret i at når man ikke kan score damer på almindelige diskoteker, og dem er der mange af, så vil man gerne være bare LIDT sikker på ikke at blive hetero-afvist når man går på homobar. Så, så længe det ikke bliver stamværtshuset og så længe du gør tydeligt at du ikke er interesseret… eller åbn lidt op og BLIV interesseret… 🙂 … så gå amok med homofest 🙂

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s