Charmerende Christianshavn…

Hvis jeg ikke boede på Vesterbro, så ville jeg helt sikkert bo på Christianshavn. Jeg har efterhånden boet i de fleste bydele i København, undtagen Christianshavn, og jeg er så vild med denne bydel.

Vesterbro og Christianshavn kan noget af det samme, bl.a. at blande meget forskellige mennesker i en stor pærevælding, for her er plads til alle, og det er der virkelig!

Jeg har to yndlingssteder lige nu på Christianshavn.

Det ene er bådudlejningen ved kanalen. Intet er dejligere end at sidde her en formiddag med sin kop kaffe og nyde skønheden. Det er et godt sted til en hyggelig samtale, fordi vandet giver en ro og en afslappet stemning, og fordi caféen har den perfekte størrelse – hverken for stor eller for lille – man kan altså sagtens gemme sig uden helt at forsvinde i mængden 🙂

Rygtet siger, at hvis man kan lave en grønlændervending i sin båd ude foran caféen, så får man en gratis fadøl. Det er da et forsøg værd!

Det andet sted kommer i en anden blog, for det kræver, at jeg enten er meget tidligt oppe eller går meget sent i seng. Det sidste er nok mest sandsynligt.

Reklamer

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s