Rom i København?

Jeg skulle have været i Paris i påsken, men en skadet skulder satte en stopper for det! Så påsken blev holdt i København – hvilket jo var fantastisk med det helt vidunderlige vejr. 

Men som kompensation for den aflyste pariser-tur blev der i stedet dømt ‘Rom i København’ – jeg legede, at jeg var i Rom med alt, hvad dertil hører af italienske goder. Måske lyder det mærkværdigt, men det var en virkelig sjov oplevelse – og alle jeg mødte på min ‘Rom-i-København’-tur var med på legen! Grazie mille alle sammen. Og pludselig så jeg på København med friske (italienske) øjne – og det kan kun anbefales, for sjovt er det!

Min tur til ‘Rom-i-København’ bød blandt andet på shopping, på restaurant-besøg, en gåtur i Forum Romanum og lækker italiensk mad og vin. Mums! På italiensk!


Forum Romanum

Lækker italiensk restaurant – mmmums


Menu på lækker italiensk restaurant – mmmmums

Og – ikke så italiensk, men nødvendig på en Rom-i-København-ferie – en rigtig god flaske ROM, der blev købt her (og her ved de virkelig, hvad de taler om – man er i trygge hænder)

Juuls vin og spiritus på Værnedamsvej


Jeg kan kun anbefale at give sin ferie i København et tema – for det åbner ens øjne for et andet København! God fornøjelse.

/ Anne

Reklamer

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s