Forårssø med forårskaffe

Efter at have brugt hele søndag formiddag på Hvidovre Skadestue (nej, det er ikke mig, der er kommet galt af sted denne gang), hvor solen skinnede fra en skyfri himmel og foråret for alvor var landet, var jeg nødt til at stikke ned til søerne, da jeg kom hjem – sammen med alle de andre forårshungrende københavnere.

Og når foråret rammer søerne og mig og min gåtur, så kan jeg bedst lide at gå med en kop kaffe fra Estate Coffee i hånden. Estate er en lille, hyggelig og virkelig god kaffebar, der ligger på Gammel Kongevej – lige ved Planetariet og over for søerne. Faktisk er det efter min mening, den bedste kop kaffe, man kan få i København (selv om der er tæt kamp om æren) – og så er det lavet med omhu og omtanke. Derfor kommer min gåkaffe altid fra Estate Coffee … Og også denne søndag!  

I dag supplerede jeg kaffen med en fantastisk hindbær snitte fra Meyers bageri – og den var så god, at jeg simpelthen ikke nåede at tage et billede af den, før den var væk! Sådan går det med lækkerier og mig!

Jeg havde en fantastisk gå-tur om søerne, og jeg glæder mig over, at der kommer mange flere. Men den første forårstur om søerne er nu alligevel noget ganske særligt.

/ AnneReklamer

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s