Diskussioner af den argentinske slags..

Jeg har en brist. Den går ud på, at jeg ikke helt kan forstå, at ikke alle har den samme entusiasme for de samme ting, som mig.

Bristen går langt tilbage. Da jeg var 13 år, havde jeg denne samtale med min veninde, Christina:
Louise: ”Synes du ikke, Sinead O’Connor er vildt flot?” (det syntes jeg, fordi min søster syntes det)
Christina: ”Næ, jeg synes, hun er grim.”
Louise: ”Hvad?! Hvordan kan du synes, hun er grim? Hun har da et totalt flot ansigt, og hun har totalt meget personlighed, og hun er bare totalt anderledes end alle andre, det er hun altså!”
Christina (lettere overrasket over min iver efter at overbevise hende): ”Louise, bare fordi du synes hun er pæn, kan jeg altså godt synes, hun er grim.”
Nå! Det kunne jeg altså ikke se. Og det har jeg stadig (lidt) svært ved i dag (ej, jeg kan godt se det på afstand, men ikke i situationen). 
Dog elsker jeg stadig en god diskussion – måske på et lidt højere plan end ”Sinead O’Connor – smuk eller grim?” Så når jeg gerne vil have en god aften med gode diskussioner, så hiver jeg en veninde ned på Malbec på Istedgade – gerne Katja, for vi er tit uenige på en måde, hvor vi alligevel godt kan se, hvad den anden mener (det er lidt rart, når man er pige og gerne vil bevare den gode stemning i en diskussion). Jeg kan også nemt finde på at tage blogmakker Anne med, for vi er rørende enige om en del ting, og det er så ret at være enige! 
Malbec (som også er navnet på den argentinske nationaldrue) har virkelig god argentinsk vin, en skøn atmosfære og musik på vinyl i højttalerne, der passer rigtig godt til stedet. Og så har de det sjoveste menukort. Hvem vil ikke gerne have Eva Mendes på flaske? Det kan du få hos Malbec!Om sommeren har de udendørsservering – måske har det de allerede, og så kan man altså have en rigtig hyggelig aften, mens man sidder på Istedgade og drikker god vin, kigger på smukke mennesker og diskuterer alt mellem himmel og jord. 
Skål!
/Louise

/Louise

 

Reklamer

3 responses to “Diskussioner af den argentinske slags..

  1. >Herlig anbefaling. Får jo helt lyst til at tage et smut på vinbar – snart! Kender alt til det der med bare gerne at ville have at folk er enige eller synes det samme 🙂

  2. >De har forøvrigt netop åbnet en vinbutik liiige ved siden af baren – så nu kan man sikkert købe Eva Mendes med hjem!

  3. >Er der noget, vi kan blive enige om, så må det være, at et godt glas vin på en dejlig vinbar – det er livet! 🙂

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s