Tillykke til de dygtige danske kokke!

 

Da vi gik vores Nørrebro byvandring sidste år i oktober, kom vi forbi Restaurant Relæ på Jægersborggade. Det gode ved den restaurant er, at søde og dygtige mennesker står bag noget af det bedste mad, man kan købe i København. Èn af kokkene havde vi fornøjelsen af at møde til vores fælles venindes polterabend sidste sommer, hvor han kom hjem til hende og lavede en sublim treretters menu til os. Der var ikke et øje tørt, og Christian, som kokken hed, fik et meget stort bifald fra alle os ca. 16 piger. Mon ikke det også var en god aften for ham?

Vi vil derfor gerne lykønske Restaurant Relæ for deres Bib Gourmand tildeling i går. Det er ikke en michelinstjerne, men en fin anerkendelse af, at her er en restaurant, der serverer god mad til en pris, hvor de fleste kan følge med. Restauranter med en Bib Gourmand figurerer også i Guide Michelin. Og lige netop denne restaurant har så god karma, at vi kun (igen) kan klappe af dem.

TILLYKKE RELÆ! – Og tillykke til de alle de andre restauranter, som i går fik stjerner og anerkendelse. Hvor er I dygtige!

/Louise

Reklamer

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s