Namaste

Jeg har i et stykke tid gået og ledt efter det perfekte yoga studie. Jeg har tidligere dyrket meget yoga, men det har alt sammen været enten i et fitnesscenter, hvor jeg er ret sikker på, at det var en lightudgave af ’den rigtige yoga’ og ellers har det været hathayoga. Sidste år stiftede jeg bekendtskab med hot yoga (bikram), som jeg lærte at elske med tiden, og nu har jeg så prøvet astanga yoga – min soulmate.
Astanga yoga er sindssygt hårdt! Nu synes jeg jo selv, at jeg er i rimelig god form, men denne form for yoga er virkelig en udfordring. I astanga laver man øvelser hurtigt efter hinanden, hvorefter man står i den samme stilling i noget tid og trækker vejret (dybt og med modstand). Det er denne kombination, der først får pulsen op og derefter niver i dine muskler. Av hvor gør det ondt, når man står i en yderposition, og ens muskler bare ikke rigtig vil bære kroppen længere. ”Træk vejret,” siger læreren, og der er ikke noget, man hellere vil. Det er bare så pokkers svært.

Det lyder måske ikke særlig fedt, men der er en grund til, at yogafolket er så rolige og i balance. For sådan har man det efter en time. Kroppen dirrer lidt, man er en smule svimmel, men man har samtidig fået en rankere holdning, en bedre vejrtrækning og klarere tankere.

 Næste udfordring bliver at gå helt op i bro, lige som min veninde gjorde det i går. Det er det gode ved yoga, man kan altid blive bedre.

Jeg dyrker yoga hos Astanga Yoga Studio på Blegdamsvej. Anbefalingen er hermed givet videre.

Namaste.

/Louise

Reklamer

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s