Byens bedste pizza (i byens smukkeste omgivelser)

 

Mit første minde fra Magstræde var en forfest hos en gymnasieveninde, Lene, der boede i gaden. Smal opgang – skæve vægge og en meget charmerende lejlighed med meget lavt til loftet.

Når man befinder sig i Magstræde, er man efter min mening i den mest stemningsfulde del af Indre By. Og når nu gaden faktisk også byder på mere end gamle gymnasiekammerater, så er der ingen undskyldning for at holde sig væk. 

Lige ved siden af Huset ligger der en lille italiensk restaurant, som på meget kort tid er blevet kendt for at lave byens bedste pizza – i hvert fald i min omgangskreds. Da jeg spiste der for noget tid siden, kunne vi sidst på aftenen høre jazzbandet i Husets café jamme. Hvilket kun gav middagen ekstra stemning og charme. En anden gang, da jeg skulle læsse udstyr tilbage i øvelokalet i Huset, så jeg tre unge mænd side i den lukkede restaurant og nyde god musik, god konversation og hvad der så ud til at være en god omgang øl. 

Det er ikke til at vide, hvad der sker i Magstræde 16, som restauranten hedder. Udover at der altid er dejlig mad på menuen… 

/Louise

PS. Dette var årets sidste ‘almindelige’ københavnerblog. Fra onsdag d. 1. december er der julekalender, hvor vi vil udplukke citater fra venner og bekendte om den københavnske jul, vise billeder fra årets pyntede gader og meget andet godt. Glæd dig!

Reklamer

One response to “Byens bedste pizza (i byens smukkeste omgivelser)

  1. >Det er faktisk til at vide.Gorm Wisweh der ejer Magstræde 16 har skrevet bogen Pizza (http://www.gyldendals-bogklub.dk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10151&langId=100&club=GBK&productId=67157) hvor han både fortæller historien om gaden, stedet og menuen. Desuden inkluderer bogen både opskrifter og metoder på dej og pizzafyld. 🙂

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s