En lille del af London midt i København…

 


Jeg flyttede til London, da jeg var 18 år, primært for at lære at klare mig selv, sekundært for at danse og blive flydende i mit yndlingssprog, engelsk. Det var kun det sidste, jeg rigtig lærte.
Jeg lærte dog også en hel anden ting, og det var at elske London. En skøn by, som på mange måder minder om København. Og heldigvis er London ikke så langt væk, så en hurtig tur derover i ny og næ er ikke helt umuligt.
Hvis pengepungen ikke tillader alt for store armbevægelser, så ligger der på Peder Hvidtfeldtsgade 11 en alletiders lille købmand, der sælger britiske fødevarer. Nu er det ikke fordi, at England er kendt for deres gastronomiske kunnen, men det er alligevel lidt hyggeligt at snuse rundt i den lille butik og finde små chokoladebarer og forskellige engelsk traditionelle ingredienser til et dejligt engelsk traditionelt måltid!
I denne butik bliver jeg mindet om Londons britiske høflighed – at blive kaldt for darling af manden på gaden sætter jeg på en eller anden måde bare rigtig meget pris på!
Tak København, fordi du også har plads til en lille smule London.
/Louise
Reklamer

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s