Levn fra den glade fortid?

Café Snork på Dybbølsgade og lige ved Enghave Plads , ligger ét af mine yndlingsværtshuse. De har masser af dejligt øl, man må ryge (hvilket engang var et plus – i dag er jeg heldigvis snart ligeglad, da jeg har været ikkeryger i nu 4 måneder) og så er der udendørsservering om sommeren, hvor man fx kan sidde og quizze med en gruppe venner. Og så møder jeg sjovt nok altid nogen, jeg kender dernede.

Sidst jeg var der, faldt jeg i staver over deres askebæger på toilettet. Toilettet er meget småt. Man må bakke ind og lade sig falde i sædet. Når man så har fået lukket døren, sidder man ‘ansigt til ansigt’ – med et askebæger? Ja, et askebæger. 

Sådan et askebæger havde vi også i mit barndomshjem, på gæstetoilettet, hvortil min rygetrængende far til tider blev forvist. Det er mig så fjernt at ryge på et toilet, for ikke at tale om et offentligt toilet. I min verden hører det 80erne og fortiden til. Derfor blev Café Snork også lige dét hyggeligere, da jeg sad med mit lille askebæger på toilettet på Café Snork. 

Udover at have askebægre over det hele, så har Café Snork også nikotingule vægge, hæfter med uddrag fra gode romaner og meget små, intime, runde træborde. Helt i orden værtshus. 

/Louise


Reklamer

One response to “Levn fra den glade fortid?

  1. >Ja, det er et hyggeligt værtshus. Der vil jeg snart hen igen!

Hvad synes du? Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s